USA


Laguna Beach, så underbart vackert

USA :)

Hejsa halloj

Här kommer lite updates om min och familjens underbara tripp till USA för er som ännu inte har hört om den :)

Vi åkte dit den 16 juni och stannade i ungefär en vecka. Anledningen till trippen var att min kära moster Pernilla bor i Orange County, Californien. Vi har aldrig varit där och tänkte nu eller aldrig. Den 15e gick vi inte ens och la oss utan var uppe till ca 4 på morgonen nästa dag och åkte sedan till kusinerna i Halmstad. Därifrån skjutsade deras far oss till malmö central vars tåg tog oss till kastrups fina (men stora) flygplats. Där väntade vi ca en timma och sedan var det dags att gå ombord planet. Om jag inte har nämnt det innan så har jag aldrig flugit innan så det är lätt att säga att jag var lite skakis när vi gick ombord (likadant min syster:P) Planet tog oss till Paris där vi bara hade ca 40 min på oss ta oss till den andra terminalen, STRESS EXPRESS!!!  men det löste sig det också och vi lyckades ta oss ombord på planet som skulle ta oss till LAX där vår moster skulle vänta och ta emot oss :)

Resan till USA tog ca 16 timmar och under den tiden tror jag att jag tittade på ca 4 eller 5 filmer och sov :P som tur var så hade vi varsin tv:skärm framför oss så vi kunde välja vad vi ville titta på, Helt Suveränt! En av filmerna jag tittade på var Bridal Wars så himla bra :D

När vi väl var framme så stod Pernilla och väntade på oss (hon hade visst stått där en timma) och körde oss hem till henne. Klart att man var trött men ännu mer hungrig! Så vår snälla moster beställde pizza åt oss och jag fick välja vad som skulle va på en av pizzorna medans de andra fick samsas på en :P  Måste säga att dom varriktigt goda, räckte med två pizzor för 5 pers man kunnde typ inte äta mer än två slice.

to be continued

RSS 2.0