Träningsvärk!!!

Hade lite "inför-träning" igår innan basketen börjar om en vecka igen. Körde militärövningar, och det var sjukt jobbigt. Särskilt när man inte har tränat så mycket det senaste, men det var riktigt skönt att känna sig svettig och känna att man hade gjort lite "nytta".
  Det värsta idag var att vi hade matte första lektionen och självklart är det på tredje vånignen. Jag hade redan haft svårt att komma upp ur sängen och nu skulle jag gå upp för de där förbannade trapporna. Det drog som tusan i benen men jag kom på mig sjäv att tycka att det var rätt skönt. Vet att det låter jättedumt, men när man inte har känt det på så länge så var det faktiskt skönt att känna lite smärta efter hårt arbete. 
   Vi ska träna lika mycket imorrn så jag hoppas att det kanske går över lite. Men antagligen kommer det bara göra dubbelt så mycket ondare innan det börjar gå ner. Det är bara att stå ut och det hoppas jag verkligen att jag klarar :D

Nu känner jag lukten av grillad korv och det luktar helt ljuvlig, min mage kurrar som tusan och längtar efter mat! Det har varit en underbart skön dag (även ifall det har varit lite blåsigt) så jag antar det var därför mamma å pappa bestämde sig för att grilla korv.


                            Lifehouse - You and Me
       "Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
                            Nothing to prove"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0