Sommar :(

Saknar sommaren nu när snön inte vill komma :/

Älsklingen och jag


Älskar dej <3

Första Advent

HEJ

Idag är det första advent och det första som hände mig idag var att jag vaknade upp sida vid sida av min älskling som väckte mig med en kyss <3 Vi körde julstämning på max med julmusik och tända ljus, men man saknar ju såklart snön (hoppas den kommer närmre jul). 
  Vi låg kvar i sängen till kl12 och efter frukosten gick vi å lade oss igen och myste, så underbart. Vi hade redan bestämt oss att vi skulle se på ensam hemma vid halv fyra (en klassiker till jul) så det var bara att hitta på något att göra. Det blev att vi gav oss ut och åkte longboard, jag skulle lära anton att åka och det gick hur bra som helst. Sen spelade vi lite basket med en fotboll som vi hittade vid skolan :}

Imorgon är det skola och träning igen, jag längtar verkligen inte dit, är så sjukt trött på allting just nu för att min kamera inte vill funka (går inte att lägga in bilder på datorn :(.) Men jag kommer säkert på bättre tankar imorrn när jag träffar alla roliga människor :D

Glad första advent, eller hur man nu säger
XOXO

Match :)

Tjabba tjena hejhå

Igår var det dags för match mot kortedala. Vår tränare hade stora förhoppningar på vinst och det hade självklart vi med, vi skulle lätt vunnit över dem borta om inte deras golv hade varit så sjukt ojämnt :P Nu hade vi vårt egna golv men det funkade ändå inte. Jag stör mig på alla i laget som inte hade med sig sina matchkläder så att som ville kunde spela, riktigt dålig stil! (:S) Älslkingen hann inte komma och titta men det gör inte så mkt för att han hade något mycket viktigare för sig --> A-lags debut mot i hyltebruk. Jag önskar att jag hade kunnat vara där och stötta dig men jag visste att det skulle gå hur bra som helst <3
Jag har några märken efter tjejerna från kortedal t ex. ett jack i pannan från att någon rev mig, tre blåmärken på armarna efter många närkamper och mycket mer :P Jag fick förresten, enligt sekretariatet 4 foul fast jag tror egenligen att det var fem (utfoulad :P). Men alla kan ju inte vara perfekta =)

Anders Johansson

Jaaa, så kan man också se ut :)

28 November - träningens dag :)

Tjena mittbena allihopa :D

Idag känns det som att det enda jag har gjort är att träna. Det första jag gjorde på morgonen var att byta om till idrottskläder, som jag sedan hade på mig i 3 timmar och 50 minuter. Jag behövde inte göra så mycket den första halvtimmen på idrottslektionen eftersom jag och Sai höll i uppvärmningen. Det var sjukt kul att se killarna plågas riktigt ordentligt när de fick springa runt en stund. Våran lärare tyckte att det var bra att vi gjorde något där det krävdes både hjärna och kondition, något som de flesta killarna behöver träna på mer :P
Efter detta så var ju jag och Sai tvugna att vara med eftersom våran uppvärmning var slut. Eftersom våran lärare valde något som man kunde fuska på så gjorde ju typ halva klassen det, väldigt smart! Därför var vi tvugna att träna en massa styrka istället som straff och FAN vad jag hatar det 1 Sedan var Idrottslektionen slut, tack och lov.
Men bara för det så var det inte slut med idrottandet för smart som man är så har man ju valt bollspel som kommer direkt efter våran idrottslektion, very clever btw. Så nu fick jag spela fotboll i en och en halv timma istället, och även ifall många kommer tycka att jag är konstig nu eftersom mer än hälften av sveriges befolkning älskar fotboll så hatar jag att spela det, iallafall med klassen i bollspel och i 1,30 timmar.
Nu fick jag iallafall vila ut i några timmar medan vi hade datorkunskap och svenska. Jag måste bara berätta hur sjukt rolig svenskan var. Vi hade typ muntliga övningar eller vad man nu ska kalla dem. Vi var två och två, så fick vi ett ämne som vi skulle argumentera om. Jag var med klassens kåtbock, Oscar Karlsson och vi fick ämnet- Man och hustru-familjeekonomin :P Oscar var så klart mannen som höll hårt i pengarna och jag var hustrun som ville shoppa hela tiden. Jag kan ju säga att det hela slutade att vi skilde oss och jag sa åt honom att sticka med hans bitch som jag tror han kallade för Linda :P Han hade planerat i förväg att han skulle knäcka mig men de flesta höll med om att det var jag som vann fighten. Och förresten vi har värsta stenåldersläraren i svenska och engelska som typ somnar när vi har redovisningar, den här gången var ett undantag för hon satt "bara" och sms:ade ;S

Tillbaka nu till träningen, typ två timmar efter att skolan hade slutat så var det dags att dra till basketträningen. Eftersom Antons föräldrar skulle komma och hämta honom så skjutsade de mig till träningen, tack för det =) Jag fattade inte hur jag orkade med två timmars träning till men jag tror att det är tack vare min älskade Anton som lät mig sova lite innan träningen<3
Jag var alltså riktigt på g på träningen och det kändes som att jag kunde springa flera mil (okej kanske några kilometer men ändå) Mubina Chauduray fick verkligen upp mig i varv. Medans de andra bara höll på att skotta så spelade jag å Bina match en mot en och det verkade som att våran tränare Lavelle uppskattade det för han berömde oss hela tiden, yeahh jag å Bina are on FIRE =D det jag hoppas mest av allt är att jag kommer att känna likadant på matchen eftersom Anton kanske kommer och tittar, första gången han ska se mig eftersom jag inte har varit med de matcherna som han har varit och tittat på innan :(

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer så hejdå och hoppas att ingen där ute behöver träna lika mkt på en dag som jag gör, det är UTMATTANDE!

...Robin tog min kamera och började ta lite kort, här e en liten del av dem :P...
.Sai jag och Anton

Baskettjejer!!!

Okej nu ska jag typ verka som en reklamnisse men jag vill promota för alla tjejer mellan 14-18 i falkenberg som tycker att det skulle vara kul att testa på basket.
Vi har jätterolig på träningarna och vår coach Lavelle är en helskön snubbe som alla älskar :D Matcherna har inte gått jättebra hittills för vi har bara vunnit två, men vi börjar komma ikapp i utvecklingen och det hade säkert varit bra med lite nytt blod.
.Alicia, Lubbie och AnnejagNågra i Laget :)
alicia, lubbie, anne jag mona,lubbie,anne
nadja å natsa <3

Dagen idag

Hejsan hoppsan.
Denna dag började med att jag gick upp vid 6, åt en ostadig frukost och tog på mig ett par iskalla arbetsbyxor. Sen satt jag vid matbordet i typ 10 min i väntan på att min "privata chaufför" skulle komma och hämta mig och ta mig till mölnlycke. Detta var väldigt strängt eftersom jag då hade kunnat sova i de minutrarna istället för att ha väldigt tråkigt.
   Till slut kom han och hans första ord var "god morgon" med ett så stort leende att jag blev trött bara att se på det. Han satt å tjöta hela vägen dit medan allt svar han fick från mig va "mmm, aa, jaha" JIPPIE! Det första vi gjorde var att hämta en sjukt tung slipmaskin från Hyrtab, han väntade sig verkligen att jag skulle ha tillräckligt med krafter på morgonen för att lyfta den en halvmeter,Jag ville bara dö! Efter detta var det dags att åka till mölnlycke och den rowliga blöjfabriken och måla en "fantastiskt rolig" tegelvägg som är typ 10 meter bred och fem meter hög. Vi hade bara lite kvar i en hörna men ändå!
  Jag fick börja att ta bort alla mattor som vi hade lagt som skydd, ni skulle bara veta va mkt det dammade när jag drog bort dem, jag trodde att jag skulle hosta ihjäl mig. När jag var klar med detta sa Henke att han skulle åka och hämta den andra praktikanten Lo på stationen så jag kunde fortsätta med att ta bort all plast och tejp. Detta var också rena slavgörat menmen jag antar att man får stå ut med det.
  Dagen blev inte mkt bättre när Lo kom för hon var hur trött som helst så hon orkade knappt prata (väldigt ovanligt). Vi blev genast satta med att måla klart det sista av väggen så båda blev inträngda i ett hörn med varsin pensel och en spann med vit målarfärg ":D". Efter en stund fick jag sitta där ensam för att Lo skulle hjälpa Henken med att slipa golvet. Då satte jag på min underbara julmusik och drömde mig bort, som jag har en tendens att göra väldigt ofta.Detta är var jag praktiserar 
  Allt detta hände bara på förmiddagen, just det om någon har sätt en bilde med en massa byggarbetare som sitter på någon ställning och äter mackor så kan ni förstå hur det såg ut när vi åt frukost. Okej vi var bara tre, vi satt inne och inte på en ställning utan typ ett element. Euhm det kanske inte var så likt men vi tyckte att det var rätt komiskt, antar att man måste vara där för att fatta humorn i det.
  Vi fick äta middag hos Henke eftersom han son hade vattenkoppor och det var inte mig emot, då slapp man ju alla tråkiga gubbar som snackar en massa skit och man slapp det äckliga borden å stolarna. Det var ett stort PLUS också för hans svärföräldrar var där och hade bakat lussebullar som jag och Lo tog några av "mums"
  Efter middagen städade vi bara undan i blöjfabriken och åkte till hertingsgård där vi fick plocka iordning efter Henkes bror (en tjurig gammal gubbe som bara lyssnar på sig själv) och efter det skjutsade han äntligen mig till byggcentrum där det var väldigt skönt att se alla klsskompisar. För att inte tala om hur skänt det var att träffa min underbara Anton som jag hade längtat efter hela dagen <3
                                                
    Detta är vad som hände mig idag, :}


                               


Första inlägget

Hejsan.

Idag är första dagen på ett helt "nytt" liv, jag har skaffat en blogg! Fattar inte att jag har gjort detta men jag hade tråkigt och vad ska man då göra, jo skaffa en blogg :) 
Vad ska man då skriva på sin blogg? De flesta skriver ju om sin dag och även ifall det är jävligt tråkigt så kommer jag antagligen att bli ännu en i mängden.


Idag har jag....
*Vaknat
*Haft APU till kl.16
*Kommit hem
*Startat en blogg
-Kan man ha ett bättre liv eller, det är så sjukt spännande så det är inte sant :P
 

RSS 2.0